Copyright © 2017 Brasserie Foroxity B.V. - Developed by MFg

Een Route66 Menu of Route66 Menu De Luxe is hetzelfde als een Ticket Menu of Ticket Menu de Luxe, maar dan zonder filmkaartje.
Aangezien Filmarena Foroxity vanaf donderdag 9 november 2017 overstapt naar vaste zitplaatsen en wij u niet meer de ideale zitplaats in de bioscoop kunnen garanderen, willen wij onze gasten tegemoetkomen om ook zonder filmkaartje gebruik te kunnen maken van onze populaire 3-gangen menu's. Het filmkaartje dient u dan wel zelf te regelen!

 

ROUTE66 MENU voor € 19,50
Een Route66 Menu bestaat uit een 3-gangen menu met ruime keuze uit de menukaart. U kunt per gang kiezen uit de gerechten met een "T" achter de prijs uit de menukaart op deze website.

 

 

ROUTE66 MENU De LUXE voor € 25,95
Een LUXE 3-GANGEN MENU met ruime keuze uit de menukaart. U kunt per gang kiezen uit de gerechten met een "V" achter de prijs uit de menukaart op deze website.

 

 

VOORWAARDEN

Een Route66 Menu of Route66 Menu De Luxe dient altijd gereserveerd te worden!

Een Route66 Menu neemt ongeveer 2 uur in beslag. Heeft u een gereserveerd filmkaartje en wilt u ruim op tijd in de bioscoopzaal aanwezig zijn, dan dient u deze extra tijd zelf erbij te berekenen. Zo bent u er zeker van dat u rustig kunt genieten van uw diner en ook nog op tijd in de filmzaal bent.

Indien u ONLINE RESERVEERT gaarne aangeven welk Route66-menu u wens. In het vak "eventuele wensen" kunt u ook de samenstelling van uw standaard Ticket menu aangeven. Voor het Ticket menu de Luxe kunt u het menu samenstellen via de speciale keuze mogelijkheden verderop in de reservering.
Op 26 december zijn deze menu's helaas niet mogelijk.
RECLAME
 
HOME
MENUKAART
RESERVEREN
CONTACT
TICKETMENU
filmstrip-5L
filmstrip-5R
BIERKAART
ROUTE66
VACATURES